Onderhoud van trappenhallen

Er worden steeds meer appartementen gebouwd, met veel trappen. Voor het gebruiksgemak en behoud van deze trappen is trap schoonmaken van groot belang.

De trappenhallen zijn een kwetsbaar onderdeel van een dergelijk gebouw en het verdient aanbeveling het onderhoud daarvan uit te besteden. Met name wooncorporaties exploiteren dergelijke woonunits. Bij Peels Cleaning bent u voor schoonmaakonderhoud van trappenhuizen aan het juiste adres. Jarenlange ervaring bij meerdere complexen maken dat onze expertise op dit gebied zeer groot is.

Of een trap zich nu in een zorginstelling of in een bedrijfspand bevindt, trappen worden vaak veelvuldig gebruikt. Dit gebruik laat ook zijn sporen na in een trappenhuis en op de trappen. Om te voorkomen dat een trappenhuis in verval raakt is trap schoonmaken nodig. Wij kennen hiervoor verschillende mogelijkheden voor en kunnen u hier op zowel eenmalige, periodieke of terugkerende basis mee van dienst zijn.

Meer weten over deze techniek of weten of dit ook voor uw bedrijf kan werken? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden